• Fairy Deniz Kızı Abiye
  • Fairy Deniz Kızı Abiye
Fairy Deniz Kızı Abiye

Fairy Deniz Kızı Abiye

Fairy Deniz Kızı Abiye. 
Ürün 300gr kalın scuba kumaştan üretilmiştir. Balık model olan elbisenin etek kısımlarında katlar bulunmaktadır. Kırmızı, siyah ve sax mavi renk seçenekleri bulunmaktadır. Balık modelin zerafeti ve renk seçenekleriyle davetlerin yada özel günlerinizin gözdesi olabilirsiniz. 
Not: Sevkiyat süresi 1 ile 3 iş günüdür. 

26.Şubat 2017  tarihinde yayınlanan İşte Benim Stilim adlı moda programının gala günü sahne konseptinde Tv8 ekibinin tercihi abiyecom tarafından üretilen Fairy Balık Abiye olmuştur ve ayrıca her gala günleri sitemizden seçtikleri yeni modeller gönderilmektedir.

İşte Benim Stilim Abiye

Bir düğüne giderken ya da bir mezuniyete katılırken kısa sürede çok daha şık ve güzel bir kadına dönüşmek istiyorsanız bu fairy deniz kızı abiye modelimize kesinlikle sahip olmalısınız.  Kalın askılı üst kısmı ile  fazlasıyla size hoş bir görünüm kazandıracak olan bu abiyeyi pekçok özel davette gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Balık model oluşu ile vücudunuzun tüm güzelliğini gözler önüne serecek olan  bu şık abiyeye uygun fiyata sahip olmak için hemen sitemiz üzerinden alışverişe başlayın. Üstelik tasarım harikası olan bu şık elbisemizin siyah, kırmızı ve mavi farklı renk seçenekleri de mevcut. Sizde size en çok hitap eden rengi sitemizden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.


Urun No: 1951
Beden Tablosu